Oppstartsdag: Veileder og workshops mot hatprat 21. mars

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/c/9/stopphatprat.no/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 293

Dato: lørdag 21. mars kl 11 til 16.
Sted: Videomøte og gruppearbeid på nett.
Pris: Gratis med reise, mat og overnatting dekket. 
Målgruppe: Praktikernettverk for ungdomsarbeidere og lærere, og ungdomsambassadørene i Stopp hatprat
Søknadsfrist: Åpen inntil videre, fortsatt ledige plasser.
Søknadsskjema: https://forms.gle/VjpyH5c7fwtEwoGG7

Stopp hatprat inviterer medlemmer av praktikernettverket og ungdomsambassadører- personer som har deltatt på aktiviteter tidligere til oppstartshelg for prosjektet workshops for ungdom og veileder for ungdomsarbeidere, ungdomsledere og lærere.

Første samling i praktikernettverket på Utøy 27.-30. aug 2019.

Siden praktikernettverket ble opprettet i 2018 har det tilbudt møteplasser for ungdomsarbeidere, ungdomsledere og lærere. I 2020 starter Stopp hatprat et prosjekt hvor målet er å gjennomføre workshops for ungdommer i alle landsdeler gjennom skoler og fritidstilbud og utvikle en veileder som ressurs for alle som ønsker å bekjempe hatprat med ungdom gjennom menneskerettighetsopplæring. 

Samlingen utgjør første del av prosjektet. Man må ikke være med på samtlige aktiviteter, men vi ønsker at deltakerne er motivert til å skulle gjennomføre minst en workshop med ungdom innen utgangen av november. Samlingen vil være en arena for å utveksle erfaringer diskutere i et fellesskap av likesinnede og samtidig få hevet sin kompetanse i menneskerettighetsopplæring og hvordan bruke dette i praksis med ungdom. På samlingen vil også ungdomsambassadørene i Stopp hatprat delta og bidra med et ungdomsperspektiv. 

Trykk på prosjektbeskrivelsen over for større bilde.

Les mer om prosjektet her: http://www.stopphatprat.no/nytt-prosjekt-veileder-for-menneskerettighetsopplaering-i-praksis/

Ungdomsambassadørene på samling

På samlingen vil vi 

  • Identifisere utfordringer knyttet til hatprat og ungdom og diskutere disse 
  • Planlegge workshops som kan gjennomføres med ungdom og kontakte aktuelle arenaer
  • Kartlegge behov og mål for en veileder i menneskerettighetsopplæring mot hatprat
  • Lage en plan for prosessen med å utvikle veilederen 
  • Sette ned en arbeidsgruppe

Vi søker personer som

  • Ha deltatt på arrangement i regi av Stopp hatprat tidligere
  • Er motivert til å holde en workshop i løpet av prosjektperioden og dele erfaringer fra denne
  • Mennesker som jobber med ungdom slik som ungdomsarbeider, ungdomsledere eller lærere

Vi gir reisedekning rimeligste reisevei mellom samlingen og hjemstedet inntil beløp avtalt ved bekreftelse av deltakelse.  Vent med å bestille reise til du har fått bekreftet beløpet vi kan dekke. Refusjonen skjer i etterkant av arrangementet ved korrekt utfylling av utleggsskjema og innlevering av gyldige kvitteringer. Man må delta på minst 80% av samlingen for å få dekket opphold og reise. All reise med bil og taxi må avklares i forkant og vi dekker i utgangspunktet ikke parkeringskostnader med mindre annet er avtalt.

Avhengig av økonomi vil overnatting skje enten i dobbeltrom med mulighet for enkeltrom mot betaling av mellomlegget dersom det er kapasitet på overnattingsstedet. 

Hvis du har noen spørsmål til samlingen så kan du kontakte oss på post@stopphatprat.no

Støttes av: