https://www.stopphatprat.no/zelfgemaakte/
https://www.stopphatprat.no/analogue-of-female/

Ungdomskonferansen 2021: Ytringsfrihet vs. ytringsansvar

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/c/9/stopphatprat.no/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 293

Når? fredag 5. nov kl 12 til lørdag 6. nov kl 17
Hvor? sentralt i Oslo
Hvem? ungdommer og ungdomsarbeidere
Søknadsfrist Søknadsskjema er åpent så lenge vi har ledig plass, førstemann til mølla.
PrisArrangementet er gratis og reise, mat og overnatting dekkes

Ungdomskonferansen 2016: Sammen mot hatprat

Ungdomskonferansen er Stopp hatprat sin årlige konferanse hvor ungdom samles for å lære om hatprat og diskutere aktuelle utfordringer gjennom engasjerende og inspirerende innslag og workshops.

I år kommer blant annet Kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen, hatkrimgruppen ved Oslo politidistrikt og influencer Marius Bøckman, med flere.

Stopp hatprat er en ungdomsbevegelse mot hatprat og for menneskerettigheter startet etter terrorangrepene på Utøya 22. juli med mål om å ta et oppgjør med hatprat på nett.

Ungdomskonferansen 2021: Ytringsfrihet vs. ungdomsansvar

Ytringsfrihet er nødvendig for demokrati, men fører også til hatprat. Hva har vi egentlig lov til å si? Har vi et ansvar for hva vi sier?  Hvordan kan vi skape en inkluderende og menneskerettighetsbasert ytringsfrihetskultur?

Ti år etter 22. juli har debatten om ytringsansvar vokst i styrke. AUFere blir møtt med hatprat samtidig som forsøk på å adressere holdningene bak terrorangrepene 22. juli 2011 blir møtt med motstand og skepsis. Vi ser mer hatprat på nett og i kommentarfelt ti år senere, både mot utsatte grupper som innvandrere, skeive, funksjonshemmede, samer – og mot politikere, samfunnsdebattanter og personer i utsatte yrker.

Ungdomskonferansen 2019: Hatprat i hverdagen – hvordan skape trygghet så flest mulig får delta i samfunnet?

Vi trenger en åpen samfunnsdebatt, samtidig inspirerer ord handlinger og ord kan også skade mennesker. Hvordan kan vi svare hatprat og samtidig ha en åpen demokratisk samtale? 

Dette er spørsmål vi ønsker å utforske og diskutere sammen med deg på Stopp hatprat sin ungdomskonferanse 2021. Den beste vaksinen mot hatprat er kunnskap og forståelse. Med god kunnskap og forståelse gjenkjenner vi hatpraten og kan velge den beste responsen.

Ungdomskonferansen byr på inspirerende og engasjerende innslag, samt diskusjoner og workshops hvor du kan diskutere og lære om hatprat, hvorfor det spres og hvordan det påvirker samfunnet, samt vurdere og bli kjent med verktøy som kan brukes for å bekjempe hatefulle ytringer.

https://www.stopphatprat.no/fortis-trend/