Nye ambassadører!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/c/9/stopphatprat.no/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 293

5-7. april så var gjengen som du kan se i bildet ovenfor, i Oslo for å bli nye Stopp Hatprat ambassadører!
Denne helgen var proppfull av faglig påfyll, erfaringsrik, og de fikk møte forskjellige organisasjoner som jobber innenfor det samme som vi gjør!

De nye ambassadørene trivdes mye med de faglige delene av helgen som de tok del i, i tillegg til å ikke minst bli godt kjent med hverandre gjennom de sosiale bitene av programmet vi hadde. De viste fra første minutt de ankom kurslokalene at de var toppmotiverte for å gå fram som gode ambassadører, jobbe hardt og gjøre den viktige jobben som en gjør som stopp hatprat ambassadør.

De som du ser på bildet ovenfor er noen av ambassadørene som nemlig du kan få besøk av! Disse her er noen av de som vi har som reiser landet rundt for å holde workshops, foredrag og appeller for å bevisstgjøre andre rundt hatprat og hvordan en kan takle hatprat i hverdagen.

Jeg følte at jeg møtte andre med et like sterkt brennede engasjement som meg, for å stoppe hatprat i dagens samfunn

– Kristoffer Næsse, Stopp Hatprat ambassadør

Også årets kull ambassadører for 2019, viste meget god forståelse for hva de skal jobbe med framover og hadde selv mange erfaringer som vil hjelpe dem i arbeidet som ambassadører framover.

Ønsker du at vi skal komme å holde workshop eller lignende, så er det bare til å ta kontakt.