Nettsamling: Hvordan tilpasse øvelser til lokale workshops? 23. juni kl 14

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/c/9/stopphatprat.no/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 293

Stopp hatprat inviterer praktikernettverket og ungdomsambassadørene til nettsamling 23. juni kl 14-15.30 (1,5 time). Målet er å utvikle egen kompetanse i og bli tryggere på å holde workshops. 

På samlingen vil vi:

  • Dele noen øvelser vi har gode erfaringer med 
  • Forberede egne workshops ved å tilpasse øvelser fra Bookmarks til en gruppe ungdommer dere ser for dere å holde workshop for
  • Gi noen verktøy for å tilpasse øvelser
  • Gir hverandre tilbakemeldinger på de tilpassede øvelsene

Påmelding: https://docs.google.com/forms/d/17daE-qrsMdG6TV9hc2rIUPkf2BrsiO1iZKzLTqUPi8k/edit

Ta gjerne en titt på håndboken Bookmarks for å orientere dere om mulige øvelser i forkant av samlingen. Se en oversikt over øvelser på side 22-24.

Lenke til Bookmarks:  https://theewc.org/content/uploads/2020/02/BookmarksNO_WEB-1.pdf

Bakgrunn

På nettsamlingen 8. juni diskuterte deltakerne utfordringer knyttet til å holde workshops. En av konklusjonene var at utfordringene kunne deles opp i de som var generelle utfordringer knyttet opp til hvordan meste veilederrollen, og lokale utfordringer, som å rekruttere og gjøre workshopene aktuelle for akkurat dine ungdommer. I diskusjonen om ønskelige temaer for fremtidige nettsamlinger så ønsket deltakerne å fokusere på å tilpasse øvelser og får tips og veiledning på hvilke øvelser som var gode og hvordan de kan tilpasses.