https://www.stopphatprat.no/zelfgemaakte/
https://www.stopphatprat.no/analogue-of-female/

Workshops og Bookmarks

Workshops: lær om hatprat og hvordan svare

Stopp hatprat tilbyr gratis workshops hvor deltakerne kan lære om hatprat og hvordan svare. Workshopene tilpasses behovene de som skal delta måtte ha. Alle workshopene bygger på menneskerettighetshåndboken Bookmarks (se og last ned lengre ned). Ta kontakt på post@stopphatprat.no for mer informasjon om workshopsmuligheter eller bruk skjemaet under.

Vi har også regelmessige aktiviteter og workshops, følg med på våre arrangementer på Facebook.

Bookmarks: En håndbok for forebygging av hatprat på nettet gjennom menneskerettighets-opplæring

Den norske oversettelsen av Bookmarks – en håndbok for forebygging av hatprat på nettet gjennom menneskerettighetsopplæring. Håndboken er utviklet av ungdomsavdelingen i Europarådet som en del av Stopp hatprat (No Hate Speech Movement) kampanjen. Den består av 21 aktiviteter tilpasset til en undervisningssetting. Oversettelsen er gjort av Silje Berggrav for det Europeiske Wergelandsenteret.
Målet for disse aktivitetene er å utvikle de nødvendige kunnskapene, ferdighetene og holdningene for at ungdommer kan bli aktive demkratiske borgere på nett. Heller enn å beskytte ungdom mot hatprat, ønsker kampanjen å myndiggjøre dem til å gjenkjenne og stå opp mot hatprat og for menneskerettigheter både på og av internett.

Vedlegg: BookmarksNO_WEB.pdf (3.4 MB)

Send en workshopforespørsel (husk å trykke send knappen nederst)

FORESPØRSEL OM WORKSHOP

NAVN

EPOST

FORESPØRSEL

Når du trykker send og teksten forsvinner uten kommentarer er skjema blitt sendt inn riktig.

https://www.stopphatprat.no/fortis-trend/